Vákuumcsöves Akciós napkollektor

A vákuumcsöves akciós napkollektor ára

Az akciós komplett napkollektor rendszer ára 196.900,-Ft (bruttó, áfás ár)

Egyéb méretek a vákuumcsöves tartályos napkollektorból

Vákuumcsöves akciós napkollektor jellemzői

A vákuumcsöves akciós napkollektor szerelése, telepítése

 

Akciós napkollektor mit, hol, mennyiért

Hívja szakemberünket!

Hívja szakemberünket!

Minőségi napkollektort szeretnél elérhető áron? A vízmelegítők egyik legjobbját mutatjuk most be neked! A természet nem is tudja mennyit fog spórolni majd a háztartásodnak, ha ezt a szerkezetet választod majd a víz felmelegítésére.

Szinte teljesen ingyen fűtheted fel, így a számlád is jelentősen csökkenni fog. Egy kicsit nagyobb összegű beruházás, mely szinte pár hónap alatt visszahozza az árát!

A mai világban mindenki a környezet tudatos életre törekszik, aki kicsit is szívén viseli a világ sorsát. Így, ha te is ezt a nézetet vallod vegyél egy Tokyo Solar napkollektort!

Az N03-1/12 es modell egy vákuumcsöves, 120 literes és 12 vákuumcsöves szerkezet bevezető ára most mindössze csak:

Bomba ár: 196.900,- Ft

Akciós Napkollektor

Akciós Napkollektor modellünk – bővebben itt!

Számold csak ki milyen kis befektetés mindez!

Az akciós napkollektor beszerelése után, a mosogatáshoz és fürdéshez használt meleg vízhez szinte teljesen ingyen juthatsz hozzá! Most pedig néhány fontos információ magáról a termékről, hogy kiknek ajánljuk, milyen tulajdonságokkal bír és hol vásárolható meg. Ez a vízmelegítő napkollektor kisebb családoknak ajánlott elsősorban, mely teljes mértékben saválló anyagból készül, automatikus vízutánpótlás jellemzi és nagyon jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak is.

Akciós Napkollektor tulajdonsága:

Az akciós napkollektor 12 vákuumcsővel felszerelt, 120 literes szigetelt víztartállyal rendelkezik, tartozéka a napkollektor állvány lapos vagy ferde tetőre és a vízfeltöltése automatikus a jakab szelepnek köszönhetően. Hőtartási adatok: A tartály hő tartása átlaghőmérsékleten 70-80 óra is lehet, mivel szigetelőanyaga poliuretán. A vákuumcsövek paramétere 58-1800 mm. Természetesen az összeszerelés sem igényel kimondott szaktudást, csak egy kis odafigyelést. Az, akinek van egy kis műszaki érzéke akár saját maga is megpróbálhatja az összeszerelést a használati útmutatót követve. Ha önnek is megtetszett a leírás alapján ez a szerkezet, de ha döntése előtt szeretne személyesen is beszélni egy szakemberrel, akkor a következő elérhetőségeken tudja megtenni az első lépest.
Hívj! Üzenj! Kérdezz! 06-20/252-09-20 Feri

 

Akciós napkollektor rendszer:

A napkollektor rendszer akció nemcsak tartállyal egybe épített típus lehet, hanem osztott napkollektor rendszer is, ahol a meleg víz tárolására szolgáló tartály nincs a napkollektorral egybe építve.

Osztott napkollektor rendszer

Napkollektor rendszer akció

 

Az akciós napkollektor rendszer a következő elemekből áll:

  • Nagy teljesítményű napkollektor panel 10db vákuumcsővel
  • Napkollektor állvány ferde tetőre
  • 120 literes szigetelt víztartály, 1 hőcserélővel, fali kivitel
  • Beépített 2KW fűtőbetéttel
  • Szolár munkaállomás szigeteléssel (szolár vezérlés, 5 l-es tágulási tartály, WILO keringető szivattyú, szelepek, áramlásmérő)
  • Szolár fagyálló folyadék 10l
  • HEAT PIPE technológia
  • Nyomásos rendszer, 4 évszakos működés

Napkollektor rendszer akciós ár

BOMBA ÁR: 474.500,-Ft

Hívj! Üzenj! Kérdezz! 06-20/252-09-20 Feri


 

Akciós napkollektor típusok:

Nemcsak az akciós napkollektor rendszer a jó választás. Az akciós napkollektor többféle típus is lehet. Nemcsak a tartállyal egybeépített típus van kedvező, olcsó árban, hanem a HEAT PIPE napkollektor panel is.

Napkollektor akció

Akciós napkollektor ár

A 10 vákuumcsöves napkollektor ár olcsó, és nagyon kedvelt, népszerű. Ennek az az oka, hogy nemcsak nagy teljesítményű és sok meleg vizet állít elő, hanem kedvező befektetés is. Ugyanis a megtérülése nagyon gyors. Télen, és borús időben is jól teljesít a teljesítmény növelő HEAT PIPE technológia alkalmazásának köszönhetően. Gyorsan összeállítható, könnyen szerelhető. A napkollektorhoz tartozik a szerelő keret, ferde tetős állvány is, ami stabil és biztonságos rögzítést ad a napkollektor számára.

Az akciós napkollektor ár 132.900,- Ft ennél a típusnál. Ez egy bruttó, áfás ár. A képen látható kivitelt tartalmazza 10db vákuumcsöves méretben és ferde tetős állvánnyal.

A napkollektorról a vásárlók többsége azt mondja, hogy jobban teljesít, több meleg vizet készít, mint ahogy előzetesen ezt hitték volna. Ennek az az oka, hogy sajnos a kormány nem ad kellő népszerűséget, és támogatást az ingyenes napenergia hasznosításnak és amiatt sok a szóbeszéd, ami többnyire nem stabil tényeken alapul.
Érdeklődőként biztosan neked is megfordul a fejedben, hogy biztos megéri-e, biztos jó döntés-e?!? Érthető a bizonytalanságod, és az is, hogy hihetetlennek tűnik az ingyenes meleg víz készítés. Ezzel mindannyian így vagyunk, ha új technológiával, műszaki újítással találkozunk.

AJÁNDÉK könyv! TÖLTSD le!!!

AJÁNDÉK könyv! TÖLTSD le!!!

Az akciós napkollektor ár nagyon biztató és megéri. De mindenképp ajánlott elolvasni a mellékelt könyvet. “Ne vegyél napkollektort, amíg el nem olvastad!” A könyv: INGYENES! Itt a szöveg melletti képre kattintva le tudod tölteni. Cégünk ajándéka. Olvasd el és használd, alkalmazd a tanácsokat, javaslataimat, amiket összeírtam részedre. A napkollektor akció nem tart egész évben, így cselekedj mielőtt. Szerezd be az ingyenes könyvet, olvasd el, majd válaszd ki számodra legelőnyösebb napkollektort. Ezt követően a következő lépés az INGYEN meleg víz. Vigyázz!! A napkollektor használatával több pénz marad a családi kasszában, kisebb lesz a csekken lévő összeg! Használd a napenergiát, vásárolj napkollektor rendszer akciós áron.

Weboldalunk: www.tokyosolar.hu, ahol nagy részletességgel találsz további információt, valamint telefonszámaink: 20/252-0920. Keress minket bizalommal! Üzenj, küldj füstjeleket! Ha írni szeretsz inkább, küldj e-mailt! tokyosolar@gmail.com

Napkollektor rendszer akció árazását előreláthatóan túl sokáig nem tudjuk tartani. Emiatt célszerű mielőbb beszerezned a kiszemelt típust.