Napkollektor részletre

Napkollektor részletre

A legideálisabb megoldás, ha az ember olyan dolgot vásárol, ami gyorsan behozza az árát, vagy ami ennél még kívánatosabb, az pedig az, amikor megtermeli az árát. Itt most egy speciális lehetőséget biztosítok részedre! A napkollektor önmagában is egy jó befektetés, hisz gyorsan megtérül. De ezt még felül lehet múlni azzal, hogy termelje meg az árát! A részletfizetés hosszát te magad tudod megválasztani. 6 hónap és 48 hónap közötti időszak lehetséges. Szerezz be egy napkollektort egyszerűen és gyorsan! Termelje ki az árát! Te pedig fizesd részletekben!


Legnépszerűbb napkollektorok részletre (néhány példa a teljes választékból)

 

Nyomásos, nagy teljesítményű napkollektor – Tokyo Solar IP01

 

Havi részlet: 9.650,-Ft     36 havi törlesztés esetén

Havi részlet: 21.250,-Ft   12 havi törlesztés esetén

 

Nyomásos napkollektor rendszer

Nyomásos napkollektor rendszer

 

Napkollektor jellemzők:

 • 15db nagy teljesítményű vákuumcső
 • HEAT PIPE (hő csöves) technológia
 • 150 literes szigetelt víztartály
 • Napkollektor állvány
 • Magnézium rúd a vízkövesedés ellen
 • 1500W beépített fűtőbetét
 • Túlnyomás elleni védelem
 • Vákuum elleni védelem

 

 Kérdésed van? HÍVJ, üzenj!  06-20-540-41-84 – Feri

 

Nyomás nélküli napkollektor rendszer – Tokyo Solar NO3-1

 

Havi részlet: 4.524,-Ft 36 havi törlesztés esetén

Havi részlet: 9.970,-Ft 12 havi törlesztés esetén

 

Akciós Napkollektor

Akciós Napkollektor modellünk - bővebben itt!

 

Napkollektor jellemzők:

 • 12db vákuumcső
 • 120 literes szigetelt víztartály
 • Napkollektor állvány
 • Automata vízfeltöltés

 

 Kérdésed van? HÍVJ, üzenj!  06-20-540-41-84 – Feri

 

Nyomásos, osztott napkollektor rendszer – Tokyo Solar HP01-1

 

Havi részlet: 12.925,-Ft 36 havi törlesztés esetén

Havi részlet: 28.460,-Ft 12 havi törlesztés esetén

 

Osztott napkollektor rendszer

Osztott napkollektor rendszer

 

Napkollektor jellemzők:

 • 10db nagy teljesítményű vákuumcső
 • HEAT PIPE (hő csöves) technológia
 • 120 literes szigetelt víztartály
 • Napkollektor állvány/keret
 • Komplett szolár munkaállomás: szivattyú, vezérlés, szigetelés, szelepek, áramlásmérő, tágulási tartály
 • 1200W beépített fűtőbetét
 • Túlnyomás elleni védelem
 • Fagyálló szolár folyadék

 

 Kérdésed van? HÍVJ, üzenj!  06-20-540-41-84 – Feri

 

Napkollektor kinek jó, mire jó?

A napkollektor a napenergia segítségével készít meleg vizet. A működéséhez nincs szükség más energiára, így nagyon olcsó az üzemeltetése. Egyszerű szerkezet, emiatt meghibásodással jellemzően nem kell számolnod. Elsőre hihetetlennek tűnik a dolog. Azt érezheted, hogy itt valami becsapásról van szó. De csak nézd meg a tényeket! Tapasztaltad-e már, hogy egy sötét felület a napsütés, napenergia hatására felmelegszik? Kellett hozzá energia? (áram, gáz, vagy ilyesmi?) A napkollektor működési alapja pontosan ugyanez. Annyi a különbség, hogy jelentősen nagyobb a hatékonysága, mint egy egyszerűen feketére festett felületnek. A vákuumcsöves napkollektor kiváló hőszigetelésének köszönhetően a befogott hőt, mind a forró víz készítésre tudja felhasználni.

Kinek hasznos a napkollektor?

A legnagyobb, leggyorsabb megtérülést a villanybojler tulajdonosok tapasztalják. Döbbenetes, hogy családok hónapról hónapra több tízezer forintot költenek villanyszámlára. Ez ablakon kidobott pénz! Villanybojler helyett a napkollektor a legmegfelelőbb alternatíva.

Gázzal, gázkazánnal meleg vizet előállító háztartások is előszeretettel használnak napkollektort meleg víz készítésre. Egytől-egyik olyan tapasztalatokat mesélnek, miszerint többet készít, mint amit elképzeltek volna. Maximálisan meg vannak elégedve a teljesítménnyel és a hatásfokkal. Egyes esetekben még kiugróbb az amit a vásárlók mesélnek. Vannak családok ugyanis, ahol meglepve mesélik, hogy túl sok a meleg víz!! Ez persze egy hasznos probléma, hisz az ingyenes energiából bármennyi is van, az csak előnyös lehet.

Mire jó a napkollektor?

A napkollektor sokféle alkalmazásra ajánlott. Kimondottan jól működik egy család meleg víz ellátására. Fürdésre, mosásra, mosogatásra. Igen! A többség nem gondolná, hogy a mosógépbe is érdemes bevezetni, vagy a mosogatáshoz is lehet használni. Pedig így a legérdemesebb használni! miért fizetnél áramot a mosógép vízfelmelegítéséhez? Felesleges pénzkidobás. Fűtsd a mosógép vizét is a napkollektor által előállított ingyenes meleg vízzel. Ehhez egyébként egy keverőszelep közbeiktatása ajánlott, hisz nem lenne szerencsés, ha esetenként 80-p0 fokos forró víz menne a mosógépedbe.

Ezen túlmenően számos esetben nagyon jó fűtésrásegítésre is a napkollektor. Főként alacsony hőmérsékleten üzemelő fűtési rendszerek esetén. Mint például a padlófűtés, falfűtés, vagy az alacsony hőmérsékletű radiátoros fűtés.

Panziók, éttermek, cégek részére is nagyon előnyös a napkollektor használata, hisz ott még magasabb a meleg víz előállítás költsége, mint egy háztartás esetében. Így ők gyorsabb megtérülésre számíthatnak.
Szerezz be mielőbb egy saját vízmelegítő napkollektort. Akár napkollektor akció keretében, akár részletre, akár készpénzért. Legyél te is részese az ingyen energiát, napenergiát használók táborának.

Nemcsak napkollektor akció, vagy akciós napkollektor. Létezik a napkollektor részletre is. Termeltesd ki vele az árát! Dolgoztasd a napot!